nepopulárne

Ako otvoriť streleckú galériu

Ako otvoriť streleckú galériu

Video: Nákupné centrum opäť nestíhajú otvoriť 2024, Júl

Video: Nákupné centrum opäť nestíhajú otvoriť 2024, Júl
Anonim

Napriek množstvu virtuálnej zábavy dnes len málokto odmietne vyskúšať skutočnú streľbu na terče z reálnych, nie počítačových zbraní. Na otvorenie zábavného streleckého areálu pomocou pneumatík nepotrebujete veľké množstvo licencií a povolení potrebných na prevádzku profesionálneho streleckého strelnice. Ak máte chuť vyskúšať si tento druh podnikania, pokračujte v implementácii plánu.

Image

Budete potrebovať

Izba, vzduchovky, terče

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ alebo požiadajte o právnickú osobu. Právne predpisy nestanovujú udeľovanie povolení na otváranie a údržbu streleckých galérií vrátane pneumatických. Licencie na nákup leteckých zbraní nie sú potrebné. Preto sa pri registrácii podniku nestretnete so žiadnymi konkrétnymi prekážkami.

2

Vyberte priestory na umiestnenie galérie pre streľbu. Takúto príťažlivosť môžu požadovať nákupné a zábavné komplexy, miesta rekreácie a parky. Postačí asi 50 metrov štvorcových. m. Profesionálne strelecké rozsahy majú dĺžku nástupišťa k palebnej čiare 50 - 100 m, ale na jednoduché zábavné strelecké vystúpenie bude stačiť 5-10 m. Je vhodné umiestniť streleckú strelnicu v suteréne, ale nie je zakázané obsadiť akékoľvek iné poschodie budovy.

3

Steny miestnosti vybavte lapačom nábojov, ktorý si môžete kúpiť alebo si ho môžete pripraviť sami. Aby sa zabránilo odrazu, steny musia byť vybavené tlmiacou podložkou. Vo všeobecnosti nemusíte investovať do inteligentnej opravy a dekorácie interiéru streleckej galérie.

4

Kúpiť vybavenie: zbrane a terče. Na otvorenie strelnice je potrebných 5 až 10 kusov zbraní (pušky a pištole). V rozpočte podniku poskytnite finančné prostriedky na opravu a výmenu zbraní, ktoré by sa mohli stať zbytočnými, ak budú zanedbané alebo nesprávne zaobchádzané.

5

Pripravte si ciele na streľbu. Môžu byť dvoch typov: statické a pohyblivé. Najpraktickejšie a najlacnejšie ciele sú papierové so štandardnými prstencami. Ciele si môžete objednať v tlačiarni alebo sami tlačiť na tlačiarni. Ako terče môžete použiť aj sviečky, hliníkové plechovky na nápoje, staré hračky a balóny.

6

Zvážte alternatívne možnosti vybavenia strelnice. Laserová multimediálna fotografovacia galéria sa tak môže stať pre spotrebiteľov veľmi atraktívnou.

7

Nájdite zamestnancov pre svoje podnikanie. V závislosti od veľkosti stránky a počtu zbraní budete potrebovať jednu až päť ľudí. Inštruktor musí byť schopný komunikovať s klientom, musí byť spoločenský a musí jasne vysvetliť šípku bezpečnostného predpisu.

10 tipov pre guruov: Lovecký inštinkt - váš strelecký rozsah

Odporúčaná