obchodné

Ako získať veterinárnu licenciu

Ako získať veterinárnu licenciu

Video: Fix SolidWorks 2019 : Can't connect to license server (-15,10,10061) 2024, Júl

Video: Fix SolidWorks 2019 : Can't connect to license server (-15,10,10061) 2024, Júl
Anonim

Zvieratá sú niekedy jedinými „spriaznenými dušami“ pre mnoho osamelých ľudí, ktorí nešetria čas ani energiu na liečbu svojich domácich miláčikov. Preto je veľmi dôležité prísť na záchranu včas a po získaní všetkých potrebných povolení otvoriť ďalšiu veterinárnu kliniku alebo veterinárnu lekáreň.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte obchodný plán pre budúcu kliniku alebo lekáreň pre domáce zvieratá. Stanovte náklady na projekt. Aby klinika alebo lekáreň mohla čo najskôr obslúžiť miesto na trhu veterinárnych služieb, bude potrebné ich otvoriť značnými prostriedkami, takže budete musieť určiť zdroje financovania projektu.

2

Preskúmať všetky predpisy upravujúce činnosť veterinárnych zariadení a zistiť požiadavky na hygienické podmienky, personál a vybavenie veterinárnych kliník a lekární.

3

Prenajmite si izbu na veterinárnu kliniku alebo lekáreň. Na veterinárnych klinikách sa často nachádza aj lekáreň. Klinika zvyčajne vyžaduje operačnú sálu. Preto v závislosti od toho, aké veterinárne služby budete poskytovať, určte veľkosť miestnosti. Nie je ťažké nájsť priestor pre veterinárnu inštitúciu akéhokoľvek rozsahu, pretože v mnohých mestách stále existuje veľké množstvo prázdnych budov, ktoré si nevyžadujú značné investície do opráv a stavebných prác.

4

Nákup vybavenia, náradia a liekov. Pri ich nákupe nešetrite peniaze a uzatvárajte zmluvy iba so serióznymi výrobcami, pretože dobrí dodávatelia vám budú môcť poskytnúť zľavy na veterinárny tovar alebo vyrobiť kvalitnú údržbu zariadenia.

5

Vyhlasovať súťaž na obsadenie voľných pracovných miest na klinike alebo lekárnikovi. Pri pohovore zohľadnite skúsenosti uchádzačov o pracovné miesta, prítomnosť diplomov a osvedčení. Okrem toho vaši budúci zamestnanci musia milovať zvieratá.

6

Zavolajte zástupcov spoločnosti Rospotrebnadzor, aby vydali príslušné stanovisko k hygienicko-technickému stavu priestorov, k vybaveniu a personálu, ktorý je k dispozícii.

7

Aby ste získali licenciu na veterinárne činnosti, kontaktujte Rosselkhoznadzor s týmito dokumentmi: - základné dokumenty IP alebo LLC;

- BIN;

- osvedčenie o registrácii na daňovom úrade;

- nájomná zmluva a osvedčenie o vlastníctve alebo jeho overená kópia (musí sa získať od prenajímateľa);

- pozitívny záver Rospotrebnadzor;

- katastrálny pas a pôdorys;

- diplomy vyššieho alebo stredoškolského veterinárneho alebo farmaceutického vzdelania (vy alebo vaši zamestnanci);

- overené kópie pracovných zošitov a iné dokumenty potvrdzujúce skúsenosti v tomto odbore (najmenej 3 roky);

- osvedčenia o profesionálnom rozvoji, ako aj osvedčenia o poskytovaní rôznych veterinárnych služieb (vy alebo vaši zamestnanci).

8

Získajte licenciu do 30 dní odo dňa predloženia dokumentov. Bude platiť 5 rokov.

Odporúčaná