management

Ako sa zúčastniť výberových konaní

Ako sa zúčastniť výberových konaní

Video: Výberové konanie na funkciu náčelníka/čku mestskej polície Bratislava. (14.9.2020) 2024, Júl

Video: Výberové konanie na funkciu náčelníka/čku mestskej polície Bratislava. (14.9.2020) 2024, Júl
Anonim

Príkaz od vládnych agentúr môže byť dnes dobrým príjmom. Aby však bolo možné takúto objednávku prijať, je potrebné vyhrať súťaž alebo, ako to podnikatelia nazývajú, ponuku. Aké dokumenty je potrebné pripraviť na účasť v súťaži, aby ste mali dobrú šancu na úspech?

Image

Budete potrebovať

všetky informácie o spoločnosti (BIC, zúčtovacie a korešpondenčné účty, adresa sídla, telefónne číslo), výpis z jednotného štátneho registra o činnosti organizácie, doklad zamestnanca, ktorý sa zúčastňuje na výberovom konaní v mene organizácie - kópie diplomu alebo iné dokumenty potvrdzujúce kvalifikáciu zamestnanca, kópie pasu, INN

Návod na použitie

1

Preštudujte si podmienky ponuky - predmet ponuky, čas na dokončenie práce, maximálne náklady na projekt, čas na prijatie dokumentov od uchádzačov, termíny na zhrnutie alebo posúdenie žiadostí. Podmienky súťaže sú zverejnené na webových stránkach štátnych inštitúcií, pre ktoré je potrebné dodanie tovaru alebo vykonanie práce. Zákazník zrozumiteľnou a prístupnou formou uvedie svoje požiadavky, s ktorými sa môže oboznámiť ktorýkoľvek konkurent. Podľa požiadaviek uvedených v súťažných podkladoch sa vyvíja projekt s podrobným popisom návrhov na vykonanie určitých prác, služieb, dodávok. Zákazník môže umiestniť aplikáciu do tlačeného média alebo na webové stránky mesta, regiónu, krajiny.

2

Podajte žiadosť o účasť v súťaži v elektronickej podobe (je k dispozícii na webových stránkach mestskej správy alebo na federálnych portáloch). Žiadosť o ponuku sa okrem toho môže podať písomne, pričom k tejto žiadosti sa priložia všetky uvedené dokumenty. Mnoho odborníkov odporúča zasielanie dokumentov doporučenou poštou s oznámením alebo kuriérom. V obidvoch prípadoch odosielateľ listu dostane formulár, v ktorom bude uvedený podpis osoby zodpovednej za prijímanie súťažných podkladov.

3

Zistite dátum otvorenia obálok. V tento deň musíte prísť do kancelárie výberového konania a spolu s ostatnými uchádzačmi pozorovať otváranie obálok a vyjadrovanie návrhov.

4

Očakávajte rozhodnutie výberovej komisie týkajúce sa víťaza ponuky. Sledujte všetky zmeny v dátume ukončenia súťaže. Zákazník má právo zmeniť dátum ukončenia súťaže, ak účastník - víťaz súťaže odmietne uzavrieť zmluvu, ak nie je možné vybrať víťaza pre projekty zaslané do súťaže a je potrebný ďalší pohovor. V prípade víťazstva budete vyzvaný, aby ste s ním uzavreli dohodu o dodávke uvedeného tovaru alebo poskytovaní služieb obecnej alebo štátnej inštitúcii.

Užitočné rady

Účasť na výberových konaniach je zodpovednou udalosťou, po ktorej si podnikateľ môže všimnúť, čo je dôležité pre jeho budúce činnosti.

Odporúčaná