management

Ako pritiahnuť zákazníka do obchodu s odevmi

Ako pritiahnuť zákazníka do obchodu s odevmi

Video: Ako získať spokojného zákazníka? 2024, Júl

Video: Ako získať spokojného zákazníka? 2024, Júl
Anonim

Odevy sa otvárajú doslova v každom rohu a úloha prilákať zákazníkov do vášho obchodu je veľmi dôležitá. Od prvých pracovných dní, počas otvárania sa musíte preukázať a venovať pozornosť zákazníkom. Pravidlá a metódy na prilákanie zákazníkov musia byť, samozrejme, vopred premyslené.

Image

Návod na použitie

1

Samozrejme použite všetky tradičné spôsoby, ktoré existujú: reklamy, reklamy, bannery. Priveďte profesionálnych dizajnérov do obchodu a zaškolte personál. Je to nevyhnutná súčasť úspechu obchodných činností.

2

Využite takú vynikajúcu príležitosť, ako je otvorenie nového obchodu, aby ste okamžite potešili a prilákali zákazníkov. Prirodzená ľudská zvedavosť spôsobí, že obyvatelia okolitých domov a len okoloidúci alebo okolo nich sa zastavia a uvidia, čo nové a zaujímavé im môžete ponúknuť. Vašou úlohou je dať im dôvod, aby sa do obchodu vrátili viackrát.

3

Pri otvorení obchodu rozdajte darčekové certifikáty tým, ktorí prišli. Pretože priemerná nákupná cena v obchode s odevmi je 1 500 - 2 000 rubľov, množstvo osvedčenia môže byť malé, ale stimuluje ku kúpe čokoľvek. Bude to stačiť 300 rubľov. Takéto osvedčenie je zaručené, aby prinútilo osobu vykonať nákup, aj keď nie v deň otvorenia, ale neskôr. Táto metóda sa môže použiť aj na iné propagačné akcie.

4

Systém akumulácie diskontných zliav alebo výherných bodov, ktoré kupujúci vyberá v pomere k nákladom na kúpený tovar, je tiež dobre zavedený. Aj malá počiatočná zľava 3% bude slúžiť ako stimul na nákup oblečenia vo vašom obchode. A možnosť získať ďalšiu zľavu až 5 - 10% bude efektívnym spôsobom, ako prilákať veľké množstvo kupujúcich.

5

Ak sú odevy predávané vo vašom obchode klasifikované ako „luxusné“, potom na prilákanie zákazníkov použite okrem vhodného okolia aj taký efektívny maličkosť ako šálka kávy. Na jednej strane to umožní zákazníkovi odpočívať, pokojne sedieť, oddychovať a tráviť viac času vo vašom obchode a po druhé, zdôrazňovať čaro vášho podniku a zvyšovať jeho prestíž v očiach zákazníkov.

Odporúčaná