Obchodné riadenie

Ako propagovať kaderníctvo

Ako propagovať kaderníctvo

Video: Virtuálne prehliadky 2024, Júl

Video: Virtuálne prehliadky 2024, Júl
Anonim

V Moskve je veľa kaderníckych salónov - pre každý vkus a rozpočet. Čo ak ste sa tiež rozhodli vstúpiť do tohto podnikania? Aby sa váš kaderník vynikal všeobecným pozadím, potrebuje reklamnú kampaň, záleží na tom, ako rýchlo a ako bude váš kaderník propagovaný.

Image

Návod na použitie

1

Výber spôsobu propagácie kaderníctva závisí od jeho špecifík. Ako sa líši váš kaderník od ostatných? Aké vzácne služby poskytuje? Na čo sa špecializujú majstrovi? Najjednoduchšie a najúspešnejšie je propagácia kaderníckych salónov, ktoré zaberajú určitý priestor - napríklad kadernícke salóny iba pre mužov atď.

2

Väčšina kaderníkov však stále poskytuje štandardné služby: strihanie vlasov, curling, farbenie, manikúru a pedikúru, niekedy solárium. V tomto prípade môžete použiť štandardné spôsoby propagácie - propagácie, bannery a odkazy na ženských fórach na webovú adresu kaderníka, distribúciu letákov. Tieto metódy sú obzvlášť účinné pre kaderníkov poskytujúcich širokú škálu služieb v segmente stredných cien. U kaderníkov v ekonomickej triede spravidla nízke ceny za všetky služby - to priťahujú okruh svojich návštevníkov. Kaderník strednej ceny môže organizovať týždenné propagačné akcie a ponúka zľavy na jeden typ služby alebo na iný.

3

Je známe, že férový sex vo veciach starostlivosti o exteriér sa často riadi názorom priateľov. Preto najlepšou reklamou sú, samozrejme, odporúčania a súvislosti. Vytvorenie kontaktnej skupiny alebo témy na fóre je jednoduché a nákladovo efektívne a výsledok prekročí všetky očakávania.

4

Poskytnutím jednej služby môžete inzerovať inú. Napríklad žena, ktorá urobila curling vlasov u vášho kaderníka, môže dostať zľavový kupón na manikúru. Aj keď nevykonáva manikúru, potom ju celkom pravdepodobne dá svojej priateľke.

5

Dobrým spôsobom, ako si oddýchnuť, je otvoriť si s ňou obchod s vlasovou kozmetikou za prijateľné ceny. Nie je to ťažké, pretože takáto kozmetika sa práve začala vstupovať na masový trh. Okrem toho je organizovanie malého pultu s kozmetikou technicky veľmi jednoduché, preto nepotrebujete samostatnú miestnosť. Pri vstupe do tohto obchodu potencionálni zákazníci premýšľajú o využití príležitosti na vytvorenie nového účesu alebo účesu priamo na mieste.

Odporúčaná