Obchodná komunikácia a etika

Ako šíriť informácie v roku 2017

Ako šíriť informácie v roku 2017

Video: 2017 Personality 06: Jean Piaget & Constructivism 2024, Júl

Video: 2017 Personality 06: Jean Piaget & Constructivism 2024, Júl
Anonim

Základom rozvoja akéhokoľvek podnikania je prilákanie nových zákazníkov. Tento problém sa rieši predovšetkým šírením informácií o novej ponuke alebo službe. Na tieto účely zahŕňajú reklamné technológie všetky známe komunikačné kanály. Od umiestnenia vo veľkých médiách (televízia, internet, tlačené médiá) a pouličnej reklamy až po vírusový marketing. Všetko záleží na rozpočte reklamnej kampane. Najefektívnejší spôsob, ako získať obrovské publikum za málo peňazí a niekedy zadarmo, ponúka internet.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete začať, vypracujte reklamný návrh v súlade so zákonmi marketingu. Malo by byť zaujímavé (nezabudnuteľné), poučné a užitočné. Pokúste sa skomprimovať informácie v tomto formáte a môžete ich rýchlo oznámiť adresátovi.

2

Definujte svoje cieľové publikum - tých, ktorí sa o vašu ponuku skutočne budú zaujímať. Zistite, kde váš spotrebiteľ „žije“, aké zdroje používa, v akých sociálnych sieťach komunikuje, čo vyhľadáva na internete. Takáto špecifikácia zefektívni reklamu. Inak dostanete „streľbu na vrabca“.

3

Zaregistrujte sa v tematických komunitách, sociálnych sieťach, fórach, na ktorých má zmysel zverejňovať vaše správy. Komunikujte, zaujímajte sa o život účastníkov projektu a nájdete odpoveď zainteresovaných ľudí.

Vytvorte bezplatný web, blog s možnosťou uverejňovať úplné informácie o ponuke, propagovať ich a zviditeľňovať ich vo vyhľadávačoch. Uverejňujte svoje informácie na nástenkách a tematických portáloch s bezplatným umiestnením.

Venujte pozornosť

Nezabudnite, že najjednoduchší spôsob šírenia informácií - hromadné rozposielanie - sa nemôže použiť na vaše účely. Je to nielen nezákonné, ale aj neúčinné. Väčšina vašich potenciálnych zákazníkov jednoducho pošle nepríjemné správy na spam.

Odporúčaná