obchodné

Ako vytvoriť klub

Ako vytvoriť klub

Video: MÁM VLASTNÍ KLUB V BRAWL STARS! 2024, Júl

Video: MÁM VLASTNÍ KLUB V BRAWL STARS! 2024, Júl
Anonim

Chcete otvoriť svoj vlastný nočný klub? Potom vedzte, že ide o pomerne komplikovanú a kapitálovo náročnú úlohu, ku ktorej musíte pristupovať múdro. Dobrý klub kombinuje bar, reštauráciu, tanečný parket a miesto na oddych. Ako teda vytvoríte klub, ktorý bude populárny vo vašom meste?

Image

Návod na použitie

1

Predovšetkým je potrebné premyslieť koncept klubu. Zhromaždite najkompletnejšie informácie o svojich konkurentoch a analyzujte, čo nočný život vo vašom meste chýba. Nájdenie výklenku a cieľového publika je veľmi dôležité pre stabilný príjem. Napríklad v súčasnosti sú veľmi obľúbené kluby RnB a kluby s kvalitnou retro hudbou.

2

Druhým dôležitým bodom pri otváraní nočného klubu je investícia. Zistite, koľko peňazí budete potrebovať v prvej fáze - prenájom vhodnej miestnosti, opravy a dizajnu, marketingovej kampane, hudobného vybavenia a personálu údržby. Napríklad na otvorenie nočného života na strednej úrovni v Moskve bude trvať najmenej 1, 5 milióna rubľov.

3

Aby ste mohli získať také veľké množstvo, musíte získať spoľahlivých a nekvalitných partnerov. Neočakávajte, že budete mať možnosť získať pôžičku v banke, finančné inštitúcie sa zvyčajne zdráhajú takéto projekty podporovať. Je veľmi dobré, ak sa vám podarí prilákať partnerov so skúsenosťami a súvislosťami v oblasti zábavného priemyslu, pretože toto je špeciálny svet, v ktorom je pre začiatočníkov veľmi ťažké navigovať.

4

Pri vytváraní klubu venujte pozornosť cieľovej skupine. Nie je možné vytvoriť zábavné zariadenie pre každého. Rozhodnite sa, či sa budete spoliehať na aktívnu mládež od 18 do 28 rokov, alebo na bohatšie staršie osoby, ktoré sú však konzervatívnejšie.

Venujte pozornosť

1) Otvorenie klubu vyžaduje impozantný počiatočný kapitál

2) Kreatívny a populárny koncept - jeden z kľúčov k úspechu

3) Spoľahliví partneri vám pomôžu pochopiť svet šoubiznisu

Odporúčaná