obchodné

Ako vytvoriť malú firmu

Obsah:

Ako vytvoriť malú firmu

Video: Ladislav Pavlík: Ako vytvoriť z malej firmy veľkú 2024, Júl

Video: Ladislav Pavlík: Ako vytvoriť z malej firmy veľkú 2024, Júl
Anonim

Napriek všetkým prekážkam, ktoré zákonodarcovia predstavujú, v Rusku stále existujú nadšenci, ktorí chcú založiť malý podnik. Spravidla ide o tých, ktorí sa zaoberajú podstatnou časťou výrobnej činnosti a spoliehajú sa iba na svoje silné stránky.

Image

Ktoré podnikanie si vybrať

Ak ste kvalifikovaný odborník, najmä v oblasti poskytovania služieb - či už ide o stavebné práce alebo opravy počítačov - je pre vás najjednoduchšie rozhodnúť sa o druhu podnikania, v ktorom sa budete zaoberať. Aj keď nemáte osobitnú kvalifikáciu, stále je rozumné vopred získať skúsenosti, aby ste mohli kontrolovať kvalitu práce tých odborníkov, ktorí pre vás budú pracovať v práci. Vysoká profesionalita je kľúčom k úspechu vášho podniku a jeho ďalšiemu rozvoju.

Po rozhodnutí o myšlienke a profile budúceho podniku, vykonať finančnú analýzu a zvážiť vplyv faktorov, ako sú existujúce prekážky vstupu na trh tovarov a služieb, požadovaná výška investícií a doba návratnosti, možnosť získania pôžičky od banky a jej náklady. Potom je už možné zapojiť sa do organizačnej práce - prilákať spoluzakladateľov, ak je to potrebné, určiť formu ich vlastníctva a zaregistrovať nový podnik. Najvýhodnejšou formou pre malé podniky je spoločnosť s ručením obmedzeným (LLC).

Odporúčaná