obchodné

Ako sa stať svadobným plánovačom

Ako sa stať svadobným plánovačom

Video: PARA: Svadobná (official video) 2024, Júl

Video: PARA: Svadobná (official video) 2024, Júl
Anonim

Vo svadobnom obchode môžete zarobiť milióny. Okrem skutočnosti, že svadobná organizácia je výnosným zamestnaním, je tiež neobvyklá, zaujímavá a inšpirujúca.

Image

Návod na použitie

1

Pamätajte, že organizovanie svadieb je zodpovednou záležitosťou. Musíte byť veľmi organizovanou osobou, pretože musíte premýšľať cez všetko, počnúc malými maličkosťami až po globálne rozpočtové plánovanie.

2

Nespoliehajte sa na normalizovaný rozvrh. Niekedy musíte pracovať cez víkendy a sviatky, dokonca aj neskoro v noci.

3

Buďte pripravení odhadzovať horu odbornej literatúry. Potrebujete znalosť individuálnych zvykov a kultúrnych tradícií, pretože nevesta môže ľahko požiadať o svadbu v benátskom štýle.

4

Vytvorte si svoju vlastnú databázu kontaktov a nie toľko klientov, ako nejakých „pomocníkov“: kvetinárov, fotografov, hudobníkov, cukrárov, dekoratérov atď. Všetci títo ľudia by mali byť spoľahliví a odborníci vo svojom odbore.

5

Nezabudnite vziať do úvahy všetky výdavky, príjmy a úroky. Najlepšie je dať všetko do samostatnej tabuľky alebo dokonca do programu.

6

Vo svadobnom priemysle je veľmi ťažké premýšľať cez všetko sami. Niekedy potrebujete len pohľad zboku. Preto je lepšie, ak máte osobného asistenta.

7

Zamyslite sa nad názvom vašej spoločnosti, sloganom a dizajnom vizitiek. Práve na nich vaši prví zákazníci posúdia úspech vášho podnikania.

8

Ak nemáte peniaze na komplexnú reklamu, informujte svojich priateľov o svojom novom podnikaní. Nechajte ústami priniesť prvé objednávky a prvých vďačných zákazníkov.

9

Dôkladným prieskumom trhu si stanovte cenu za svoje služby. Je lepšie, ak sa náklady na vaše služby príliš nelíšia od priemerného trhu.

10

Naplánujte si svadobné prípravy vopred, nenechajte všetky problémy za posledný mesiac.

Odporúčaná