Obchodné riadenie

Ako zvýšiť tok zákazníkov

Ako zvýšiť tok zákazníkov

Video: Ghen Cô Vy| NIOEH x K.HƯNG x MIN x ERIK | WASHING HAND SONG | CORONA SONG 2024, Júl

Video: Ghen Cô Vy| NIOEH x K.HƯNG x MIN x ERIK | WASHING HAND SONG | CORONA SONG 2024, Júl
Anonim

Akékoľvek podnikanie závisí od počtu zákazníkov. Ak tam nie sú, organizácia, dokonca ani tá najbohatšia, nemôže vydržať dlho. Preto je veľa podnikateľov tak zmätených zvyšujúcim sa tokom zákazníkov. To nie je ťažké, ak tovar alebo služby, s ktorými obchodujete, sú vysoko kvalitné.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr analyzujte chyby personálu. Možno, že predajca (manažér, konzultant) pre tovar / služby nefunguje dobre. Dôvodom môže byť skutočnosť, že sa veľmi nezaujíma o prácu alebo že jeho kvalifikácia je príliš nízka. Vypočujte si jeho rozhovor s kupujúcim, niekoľkokrát sa zúčastnite obchodných rokovaní.

2

Predstierajte, že ste zákazníkom. Dokončite celý cyklus nákupu produktu / služby. Možno existujú určité skutočnosti, ktoré sa ľuďom nemusia páčiť. Eliminujte ich. Môže to byť zlá oprava priestorov, dlhá dodacia lehota, nedostatok technickej podpory, škaredé balenie a oveľa viac.

3

Inovujte svoje logo a slogan. Mali by byť jasné a originálne. Ak si nie ste istí svojimi schopnosťami, obráťte sa na reklamnú spoločnosť. Zvýšenie povedomia o značke.

4

To sa dá urobiť rôznymi spôsobmi. Uskutočňujte propagačné akcie na uliciach svojho mesta, inzerujte obľúbené zdroje v sieti a venujte sa vonkajšej reklame.

5

Urobte z vašich zákazníkov trvalých. Ak to chcete urobiť, usporiadajte propagačné akcie pre zákazníkov, posielajte pozdravy o sviatkoch alebo pravidelne s nimi telefonujte. Pripomeňte si čo najčastejšie.

6

Záujem o každého zamestnanca tak, aby vykonával svoju prácu čo najlepšie. Nastavte bonusy a pokuty, ovládajte ich. Ak personál dokončí svoju prácu, bude menej (alebo žiadnych) nespokojných zákazníkov. Ústne slovo prináša zákazníkom viac ako akúkoľvek reklamu. Uspokojte potreby každého zákazníka - potom sa tok zákazníkov každým dňom zvyšuje.

7

Rozšírte rozsah poskytovaných služieb. Aby človek vo vašej organizácii mohol získať nielen produkt, ale aj všetko, čo pre neho môže byť potrebné. Napríklad preprava, náhradné diely, záručný servis.

Venujte pozornosť

Bez investícií je veľmi ťažké zvýšiť tok zákazníkov.

Užitočné rady

Pre správne vyhodnotenie práce personálu kontaktujte spoločnosť, ktorá poskytne službu mystery shopper.

Odporúčaná