ostatné

Ako zvýšiť predaj o 30%

Obsah:

Ako zvýšiť predaj o 30%

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl

Video: 7 techník zo psychológie predaja 2024, Júl
Anonim

30% nárast predaja pre väčšinu spoločností je len sen. Môže sa to však stať skutočnosťou, stačí podniknúť aktívne kroky, ktoré rýchlo dosiahnu výsledky bez veľkých investícií.

Image

Reklama produktu alebo služby na billboardoch a televízii často neprináša požadovaný efekt a tržby pomaly začínajú klesať. V tomto prípade musíte okamžite zmeniť taktiku stávkovaním na preferencie zákazníka, potom bude možné zvýšiť predaj a urobiť spoločnosť dobrým ziskom.

Dodatočné produkty a služby

Ak chcete zvýšiť predaj o 30%, mali by ste zákazníkom ponúknuť ďalšie produkty a služby. Napríklad, ak si kúpil mobilný telefón, môžete mu ponúknuť nákup príslušenstva pre neho. Samozrejme, že s tým nebude súhlasiť každý klient, ale väčšina z nich si zakúpi kryt alebo pozastavenie. Spoločnosť tak získa ďalší zisk bez veľkých investícií. Táto metóda je použiteľná pre akýkoľvek druh podnikania, stačí premýšľať o tom, aké súvisiace produkty a služby budú pre zákazníkov zaujímavé.

Zľavy, dary

Zľavy na produkty a služby pomôžu zvýšiť predaj a prilákať kupujúcich. Je dôležité ich správne zadať. Napríklad takáto akcia sa môže načasovať tak, aby sa časovo zhodovala s nejakým sviatkom alebo narodeninami spoločnosti. Mali by ste sa tiež uistiť, že sa o tom dozvie čo najviac ľudí. V tomto prípade bude samozrejme potrebné investovať ďalšie prostriedky, ale s príslušným marketingom sa výrazne zvýši aj predaj. Okrem toho sa odporúča dať malý darček pre každý nákup, klient bude spokojný, a určite sa vráti nabudúce, pretože si bude pamätať starostlivosť a obavy spoločnosti.

Predaj viacerých položiek

Predaj väčšieho množstva tovaru pomôže zvýšiť predaj o 30%. To znamená, že je potrebné vyvinúť systém, v ktorom bude nákup viacerých kusov tovaru lacnejší. Napríklad, ak si zákazník kúpi 3 tričká, ich cena sa už bude rovnať 2, pri kúpe 6 tričiek sa ich cena bude rovnať 4. Kupujúci tiež vie, ako počítať a kúpi 6 tričiek v rezerve, aj keď ich nepotrebuje. Spoločnosť však predá viac tovaru a zvýši tak svoj zisk.

Odporúčaná