Obchodné riadenie

Ako sa pripojiť k staviteľom SRO

Ako sa pripojiť k staviteľom SRO

Video: Pokojová anténa EM-9023 | EMOS J0673 2024, Júl

Video: Pokojová anténa EM-9023 | EMOS J0673 2024, Júl
Anonim

Akákoľvek oficiálne registrovaná spoločnosť môže byť členom všetkých troch samoregulačných organizácií a každej jednotlivo. Na tento účel je však potrebné splniť určité požiadavky, ktoré sa predkladajú pri vydávaní osvedčenia o prijatí na určité práce.

Image

Budete potrebovať

Základné dokumenty

Návod na použitie

1

Ak sa chcete pripojiť k samoregulačnej organizácii, určite druh činnosti, ktorú vaša spoločnosť vykonáva. Môže to byť práca na príprave projektovej dokumentácie, výstavbe, generálnych opravách a rekonštrukciách alebo inžinierskych prieskumoch.

2

Zvážte skutočnosť, že odborníci organizácie aj jej generálny riaditeľ musia mať vysokoškolské vzdelanie. V súlade s tým, aký druh práce bol vybraný, by spoločnosť mala mať aj určitý počet zamestnancov s potrebnou kvalifikáciou. Ak existuje nesúlad s požiadavkami, budete musieť vykonať prevádzkové školenie alebo ďalšie školenie technického personálu.

3

Po vykonaní potrebnej prípravy podajte žiadosť o vstup do SRO, v ktorej by mal byť uvedený celý zoznam druhov prác. Po tomto zozname bude uvedený v certifikáte.

4

Do SRO predložte nasledujúci balík dokladov: osvedčenie o štátnej registrácii podniku, osvedčenie o štátnej registrácii, výpis z registra právnických osôb, osvedčenie o registrácii spoločnosti s IMNS (pridelenie DIČ), zakladateľská listina, podrobnosti o organizácii (vo voľnej forme), informácie o kvalifikácii (kópie) diplomy, kópie osvedčení - ak sú k dispozícii), informácie o dostupnosti technickej základne (kópie TCP, karty vybavenia - ak sú k dispozícii).

5

Po tom, čo SRO skontroluje všetky údaje, vám budú zaslané dokumenty potrebné na podpísanie a zaplatenie požadovaných poplatkov. Stane sa tak najneskôr do 30 dní po podaní žiadosti.

6

Do 14 dní od získania osvedčenia o členstve v SRO dostanete príslušný dokument, ktorý potvrdí prijatie vašej organizácie na projekčné, stavebné a prieskumné práce.

Ako sa pripojiť k SRO

Odporúčaná