obchodné

Ako zarobiť peniaze rastúce činčily

Ako zarobiť peniaze rastúce činčily

Video: Kam schovať MILIARDU - skrachuje EUROzóna? Slovensko môže ZRUŠIŤ DANE a napriek tomu zarobiť 2024, Júl

Video: Kam schovať MILIARDU - skrachuje EUROzóna? Slovensko môže ZRUŠIŤ DANE a napriek tomu zarobiť 2024, Júl
Anonim

Malé zvieratá sú menšie ako králiky, ale ich kožušina sa hodnotí oveľa vyššie. Ak sa k veci priblížiš múdro, príjem z chovu činčíl môže byť veľmi významný.

Image

Chinchilská chovateľská spoločnosť si získava na popularite v Rusku aj v zahraničí. Tieto zvieratá sú veľmi plodné a nenáročné. Netrpia chorobami charakteristickými pre králiky, ktoré môžu doslova zničiť celú populáciu. Môžete tiež ušetriť za vakcíny. Na farmách, kde sa pestujú činčily, sú agresívne. Doma sa však činčila môže stať najlepším priateľom človeka. Tieto zvieratá môžu byť chované aj v malom byte. Ak plánujete profitovať z chovu činčíl, získajte štyri samice a samca. Každá činčila za rok prinesie štyri bábätká. Za akú cenu predávať potomstvo - sa rozhodnete. Činčily sú však mnohokrát drahšie ako králiky, pretože drahé kožušiny sú šité z ich kožušiny. Tu sú len niektoré z výhod chovu činčíl.

1. Zviera má miernu chuť do jedla, je jesť 20-krát menej ako králik. Strava musí nevyhnutne obsahovať zeleninu, semená, seno a vetvičky.

2. Činčily necítia. Vyberte bunky včas, vymeňte podstielku z pilín. Zvieratá radi plávajú v piesku, takže si dajte kúpele na hry.

3. Vaše domáce zvieratá vám prinesú prvých potomkov za sedem mesiacov.

4. Činčily sú sté výročia. Dokonca aj desaťročná činčila je schopná rozmnožovania.

5. Činčila sa môže stať členom rodiny ako pes. Ak sa s tým vysporiadate a nakŕmite ho rukami, stane sa z neho nadšené a milujúce zviera.

Na dosiahnutie zisku z vášho podnikania sú potrebné značné sumy. To znamená, že je potrebné vybudovať niekoľko desiatok buniek a kúpiť veľkú populáciu. Ak máte kreatívnu žilu, môžete si doma zariadiť šitie kožuchu z činčíl. Otvorte IP. Náklady na kožušinu činčily dosahujú 50 tisíc eur. Preto taký podnikateľský nápad pre chov činčíl môže priniesť príjem, ak k veci pristupujete profesionálne as láskou.

Odporúčaná