ostatné

Pravidlá pre výber stánkov švédskeho typu v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber stánkov švédskeho typu v závislosti od ich funkcií
Anonim

Stojany švédskeho typu Roll-Up sú veľmi populárne, napriek pomerne vysokým nákladom na niektoré modely, pretože ich kvalita a rýchlosť inštalácie patria medzi najlepšie v kategórii tohto komerčného a reklamného vybavenia.

Image

Na použitie stohovacích stánkov švédskeho typu pri podujatiach s veľkým počtom účastníkov sú ideálne modely so špeciálnym trojdielnym stožiarom, ktoré sú pri nosení ukryté v základni. Z tohto dôvodu sa nestratia potrebné detaily, bez ktorých nie je možné zostaviť štruktúru. Ak chcete nainštalovať švédske zvinovacie stojany na ulicu, odporúča sa zvoliť modely s pripevnenou malou otočnou nohou, čo dáva reklamnému zariadeniu vynikajúcu stabilitu a spoľahlivosť.

Na kvalitné napätie veľkej fotografickej látky sa najlepšie hodí švédsky roletový stojan so základňou z hrubého eloxovaného hliníka s kvalitnými výstuhami. Na bezpečné držanie plagátu vo veterných podmienkach by sa mali uprednostniť modely švédskych zvinovacích stojanov s horným upínacím profilom a pripevnenie k trojdielnemu stožiaru vo forme háčika. Pre rovnomerné napätie fotopanelu pri navíjaní sú stojany vybavené špeciálnym pružinovým mechanizmom švédskej kvality vynikajúce, zatiaľ čo čínske stojany sa nemôžu pochváliť kvalitnou pružinou.

Odporúčaná