Obchodná komunikácia a etika

Vizitky: najčastejšie chyby

Vizitky: najčastejšie chyby

Video: AKO NAOZAJ FUNGUJÚ QR KÓDY? 📱 💪 2024, Júl

Video: AKO NAOZAJ FUNGUJÚ QR KÓDY? 📱 💪 2024, Júl
Anonim

Vizitka - tvár vašej firmy a váš najlepší „zamestnanec“, správna vizitka funguje, až kým nebude bezcenná. Nie je vždy vhodné rozdávať drahé vizitky pre špeciálnych klientov a špeciálne príležitosti - pripravujte duplikáty rozpočtu vyhotovené podobným spôsobom, nemusíte šetriť pri distribúcii vizitiek a vyhýbať sa chybám pri objednávaní vizitiek.

Image

Veľký obeh, sľubné úspory, môžu viesť k tomu, že vizitky lietajú do koša alebo zamestnanci vykonávajú zmeny manuálne. Toto sa často stáva pri zmene kontaktných údajov.

Osobná vizitka je drahé potešenie. Majte štandardné vizitky pre každé oddelenie spoločnosti, na týchto vizitkách je možné vykonať zmeny ručne. Tým ušetríte čas a rozpočet na dizajn, keď potrebujete novoprijatým zamestnancom alebo stážistom poskytnúť informačný materiál.

Chybe. Môže to znieť banálne, ale gramatické chyby, chyby v telefónnom čísle a nečitateľné písmo sú celkom bežné.

Nehľadajte vlastné riešenia. Pre obyčajnú vizitku, ktorej úlohou je informovať, navrhovať šperky, používať vlastnú veľkosť bude katastrofálna. Takáto vizitka nie je súčasťou peňaženky, pokrčí sa v držiaku karty. Vyzerá z miesta, ako dievča vo večerných šatách na bežiacom páse.

Môžem použiť otočenú stranu?

Predtým sa verilo, že použitie zadnej strany vizitky bolo zlou formou. Dnes možno takúto príťažlivosť kánonom minulosti a netoleranciu k moderným trendom nazvať aj zlým správaním. Čo môže byť uvedené na zadnej strane vizitky:

  • zoznam poskytovaných služieb;

  • smery jazdy;

  • duplikovaný text v cudzom jazyku;

Pamätajte, že ľudia myslia na obrázky a grafický obraz je vnímaný omnoho rýchlejšie ako doslovný. Farba vizitky a logo na nej by mali rýchlo sprostredkovať informácie klientovi a stať sa prvou vizitkou, ktorej venuje pozornosť.

Odporúčaná